Nu har jag bestämt mig, sockret ska ut genom dörren ikväll. Ringt min dotter som ska ta emot godis och annat som dom vill ha. Nu ska jag banne mig klara det.

Är inte sockerberoende så att jag måste äta varje dag, men om jag börjar ta nått så kan jag inte sluta. Det är så vanligt, men alla blir inte tjock eller överviktig som jag blir. Fast jag är en erfaren Sköterska så är jag inte duktig på näringslära. 

Man kan inte vara duktig på allt heller!Bildresultat för socker

Ser det gott ut ? Ja kanske, men tänk va mycket färgämnen och skitprodukter det är i detta godis!

Jag har börjat läsa på om LCHF idag och skall prova det. 

Vi får väl se hur det går återkommer om jag lyckas :)

 

 

 

 

 

 

 


Sommaren är kort, det är sant det, men fint med allt det gröna och vi ska njuta av vår ledighet när vi har den.

Jag bestämmer ju själv hur mycket jag vill jobba sen 3 år tillbaka och det är det bästa beslut jag tagit. Är fattig ibland, då det blir dåliga löningar, men allt går att fixa med lite fantasi. Man kan äta billigt då man är själv, köpa kläder på second hand. Hälsan går före allt för mig nu då jag blivit äldre och klokare.

Jag har jobbat så många år inom vården, så både rygg och psyke är utnött. Jag tål väldigt lite stress nuförtiden, blir trött om det blir för mycket tjat och annat som ska gå fort. Jag tror att vi har en viss mängd energi i ett liv och jag har använt många procent av den på att arbeta. Gud va tråkig jag låter- men det är jag inte.

Jag är inte ensam, dom flesta sliter i sin vardag. Sonen min sa idag: Jag vet att du tycker det är tråkigt att jobba men du behöver inte tala om det varje gång man ringer- sant lär skärpa mig där !

Ser fram emot min minisemester nästa vecka, åker då till Storstan-Stockholm, då kopplar jag av. Hoppas det är badväder då, så man kan doppa sig vid Årstaviken, så fint där- har jag sagt så många gånger.